| Филиал на групата от вибокс Michael Jackson - Само за фенове - единствената група, чието главно занимание са не приказките, а действията. |
|
| |
| Автор | Съобщение |
|---|
kimjackson

Брой мнения: 27 Join date: 06.03.2011 Местожителство: Benidorm, Spain
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Пон Мар 07, 2011 8:58 pm | |
| Ох, случки свързани с Майкъл да искате от мен...  Сега се сещам как преди около година с една приятелка си вървяхме из улиците на града ни, минавайки покрай едни ресторантчета. Аз й говорех, че нещо трябва да ме изкара от депресията ми, в която съм откакто Майкъл го няма... Говорех как имам нужда от него самият, да върна времето назад и разни такива... В този момент чух от едното ресторантче, доста слабо, Майкъл! В момента не се сещам коя песен, но в секундата, в която се спрях, приятелката ми възкликна- “Чуй!Майкъл! Сякаш точно заради теб!“ |
|  | | PrettyVegas

Брой мнения: 451 Join date: 04.01.2011 Age: 22
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Пет Апр 15, 2011 12:51 pm | |
| Отдавна не ми се бе случвало нещо интересно, но пък последните седмици имах две случки. Не са чак толкова интересни, но дълго време нямаше нищо .. не беше както преди.
Ето първата случка: С колеги ходихме на дискотека... настанихме се, поръчахме и не знам защо, но започнах да се оглеждам все едно търся някого. Не след дълго видях най-прекрасната усмивка на света. Пощурях от радост. Огромен винил с Майкъл на него се отличаваше сред тълпата .. до него имаше и други винили, но единствено виждах само него. Веднага ми мина една мисъл през ума "Ей сега ако пуснат и негова песен ще е супер!" И все едно ДиДжеят ми прочете мисълта .. започна They don't care about us и можете да си представите какво скачане, крещене падна .. Събрах няколко учудени погледа, но не ми пукаше. Колегите ми и те започнаха да крещят (макар, че не са фенове), защото знаят колко много обичам Майкъл. Беше страхотно преживяване.
Втората.. Пътуваме с леля ми и братовчед ми за Любимец и бях приготвила флашка с музика да слушаме докато пътуваме. Малкия много обича да ме дразни относно Майкъл и очаквах отново да го направи, когато започна Hold my hand обаче тогава извика "Много е хубава тази песен!" и започна да си припява. На следващата Hollywood Tonight се повтори същото. Реших, че се е отказал да ме дразни :D но на третата песен ми скри шапката ... Всички знаете как започва Behind the mask още съвсем в началото малкия ме попита "Това е онази песен нещо си mask .. нали?" Втрещих се :D .. Погледах го невярваща и го попитах от къде знае коя е песента, а той ми отговори "Знам, знам", а аз никога не съм му я пускала. |
|  | | zvezdiche

Брой мнения: 119 Join date: 05.01.2011 Age: 19 Местожителство: Vurshets, Montana, Bulgaria
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Съб Апр 16, 2011 12:28 pm | |
| |
|  | | natalie_portman1 Admin

Брой мнения: 1218 Join date: 03.01.2011 Age: 23 Местожителство: София
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Вто Апр 19, 2011 3:25 pm | |
| Майкълската магия не подминава никого
И аз имам една интересна случка за разказване
Който ме има във фейсбука, знае, че от известно време пищях за концерта на NaNa, на който щях да ходя. Виждам, че доста хора незнаят кой е той, особенно по-малките. Все пак големип му хит беше издаден когато бях в първи клас, и преди да гледам клипа мислех, че Nana е жена - заради името, и заради женския глас в песента Преди да продължа, ето това е въпросната песен и въпросния NaNa Та, значи да премина към случката Заедно с The city queen от форума (Силвия от "The MoonWalkers") си купихме билети за NaNa, и отидохме в 23ч на 16ти на концерта. В началото беше голяма скука, той не излизаше, и пускаха само техно. Ние се бяхме забили на бара, и се бяхме отдали на раздумка, чудейки се дали след като това е ретро парти, а Nana е ретро изпълнител, ще ни пуснат и Майкъл, та да можем да се развихрим. Тъкмо започнахме да го говорим това, и... BILLIE JEAN! С нея скочихме веднага, хванахме се за чаталите, и се развихрихме, при което събрахме очите на всички присъстващи, нищо, че нито имахме ръкавици, нито шапки, нито Майкълски блузки NaNa излезе да пее към 02ч след полунощ, ние естествено се набутахме най-отпред Аз освен с подскачането и пеенето на LONELY, REMEMBER THE TIME, DARKMAN, LET IT RAIN, HE'S COMIN' и тнт, бях извадила камерата и му я бях навряла в лицето Не бях само аз, всички бяха насочили кой телефон, кой апарат, всички снимаха По едно време той погледна точно в моята камера и каза "Леле, чуствам се като Майкъл Джаксън, всички ме снимат, и скандират песните ми" Ние със Силвия се спогледахме Когато концерта свърши към 3ч след полунощ (изпя любимата ми песен на бис ТРИ ПЪТИ!!!) той се изпари някъде заедно с беквокалистките, публиката се разпръсна по масите и баровете, а ние останахме близо до сцената, и енергично се поклащахме на ретро парчетата И тъкмо да се изжалвам, че е срамота да минат само с една Billie Jean, се чуха началните нотки на They Don't Care About Us!!! И на нас като ни паднаха пердетата, метнахме се на сцената на NaNa (него го нямаше вече) и като започнахме да маршируваме, да танцуваме танца... Губи ми се по-голямата част от това, защото адреналина ми беше много, но съвсем ясно помня края на танца, и аплодисментите на хората. Един мъж дойде след като слязохме от сцената да ни стисне ръцете и да ни каже БРАВО. И NaNa взе, че се върна! Оказа се точно срещу нас, и ние със Силвия се опулихме срещу него Май "шоуто" ни не беше останало незабелязано... NaNa имаше маса, за него и антуража му, около която кръжага горили - охранители, и никой не можеше да припари. Да, обаче, човека ни покани на масата си!!! Не можехме да повярваме. Отвори се на приказка, и от там разбрах, че той се е познавал с Майкъл!!! Описа го като много мил, скромен, срамежлив, и голям шегаджия. Запознали са се на някакво парти на Motown - NaNa е имал временен договор с тях, тъй като е правил кавъри на песни на издателството. Усещането да бъда и да говоря с някого, който е бил, и е говорил с Майкъл беше много странно Пийнахме си доволно, разтанцувахме се... Аз танцувах с него Hip Hop, а Силвия - кючек Да ви кажа, много го бива и в двата стила И по едно време... THRILLER!!!! Ние зарязахме NaNa, скочихме на сцената отново, и се разбихме, а той се скъса да ни аплодира... Стояхме с него близо 3 часа, след което се сбогува с нас, и си тръгна, с обещанието да се върне и пак да купонясваме заедно. Ние също се нагласихме да си ходим, и тъкмо бяхме облечени и готови, когато Ди Джея ни погледна строго, музиката спря рязко, и зазвуча Wanna Be Startin' Somethin' Какво друго можехме да правим, освен отново да се качим на сцената и да се отдадем на на импровизации Подскачахме, ритахме... А барманите правеха жалки опити за лунната около нас Накрая го приех като предизвикателство, и им показах как се прави, което ми донесе нова порция аплодисменти Песента свърши, ние пак се запътихме към изхода, но... WHO IS IT... И всичко се повтори... Така не помня колко пъти и с колко песни, и най-накрая ни пуснаха да си ходим За капак, луната в небето беше ОГРОМНА, и ярко оранжева... Абе, беше си магическа вечер отвсякъде |
|  | | PrettyVegas

| Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Вто Апр 19, 2011 7:17 pm | |
| |
|  | | sssimonka

Брой мнения: 184 Join date: 24.01.2011 Age: 18 Местожителство: Вършец
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Вто Апр 19, 2011 8:04 pm | |
| |
|  | | susesi

Брой мнения: 63 Join date: 03.01.2011 Age: 27 Местожителство: bg
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Чет Май 05, 2011 12:09 am | |
| |
|  | | PrettyVegas

| Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Пет Фев 17, 2012 6:56 pm | |
| Снощи се питах кога пак ще ми се случи нещо интересно свързано с Майкъл.  Толкова много време без никаква случка...  И днес направо като по поръчка, не е кой знае колко интересна, но искам да споделя  Разхождахме се с една приятелка в търговски център, тя си търсеше нещо и обикаляйки магазините какво да видя... Майкъл, прекрасен  от екрана на телевизор в един от магазините. Вървеше This Is It и по - точно Human Nature.  Можех да си стоя и да гледам до края, но се наложи по принуда да си тръгна Почувствах се прекрасно, макар и за крактото време, което имах да погледам |
|  | | natalie_portman1 Admin

Брой мнения: 1218 Join date: 03.01.2011 Age: 23 Местожителство: София
 | Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Пет Фев 24, 2012 12:30 am | |
| Ох, не помня откога не съм имала такива случки... какво стана |
|  | | PrettyVegas

| Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Пет Фев 24, 2012 8:17 am | |
| Това си мислих и аз и някак предизвиках съдбата.... Липсват ми тези случки! Нат, гушкам те! |
|  | | PrettyVegas

| Заглавие: Re: ИНТЕРЕСНИ СЛУЧКИ Сря Апр 18, 2012 7:06 pm | |
| Пак в същия магазин, пак This Is It!! |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|